Vragen over plaatsen transformatorhuisje

Door Mark Eijbaard op 5 maart 2020

Als Partij van de Arbeid hebben we, samen met de fracties van CDA, GroenLinks en Christenunie-SGP, vragen gesteld over de plaatsing van een transformatorhuisje op de Brink. De firma Stedin heeft een nieuw transformatorhuisje geplaatst, omdat het huidige huisje op de Burgemeester Penstraat niet langer voldoende capaciteit heeft. Het college heeft daarna deze plek, op de Brink, als meest geschikte uitgezocht.
De gezamenlijke fracties hebben vragen over hoe het college tot de plek gekomen is en of zei bereid is om met Stedin te overleggen over een andere plek.
Tijdens de raadsvergadering van Maart zal hier door de raad verder over gesproken worden. Er is al een motie aangekondigd door de BOP over dit onderwerp. Mogelijk zullen wij de motie van de BOP steunen of met een eigen voorstel komen.

vragen_stroomhuisje_format

Mark Eijbaard

Mark Eijbaard

Wie ben je? Mijn naam is Mark Eijbaard. Samen met mijn vrouw Carola en zoon Tijmen woon ik in Baarn. Sinds juni 2022 ben ik met veel plezier wethouder in ons prachtige dorp. Waar word je opgetogen van? De kleine dingen in het leven. Ik kan enorm genieten van een rondje op de fiets met

Meer over Mark Eijbaard