Politieke debatavond in Baarn over Provinciale Statenverkiezingen

Door Sandra Bruijstens op 18 februari 2023

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen organiseren de PvdA-afdelingen van Soest, Baarn en Eemnes op woensdagavond 1 maart gezamenlijk een grote politieke debatavond in Baarn.

In het gebouw van muziekvereniging Crescendo voelt gespreksleider Marcel Peek uit Eemnes de genodigden aan de tand over vraagstukken waar de provincie een belangrijke rol in speelt zoals duurzaamheid/energietransitie, natuur- en landschapsbeheer, woningbouw, regionale infrastructuur waaronder fietspaden en openbaar vervoer.

Uitgenodigd voor het debat zijn Wilma de Boer (PvdA), Lyke Veen (D66), Vincent Janssen (VVD), Marjolein van Elteren (GroenLinks), Henriëtte Rikkoert (CU) en Chris Westerlaken (CDA). Allen kandidaat voor de Provinciale Staten in de Provincie Utrecht. Zij zullen in debat met elkaar en met het publiek duidelijk maken hoe de verschillende politieke partijen over de genoemde vraagstukken denken. Ontdek wat er  te kiezen valt op 15 maart!

De debatavond op 1 maart begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Na afloop is er ruimte voor informeel ontmoeten en een drankje. Het gebouw van muziekvereniging Crescendo bevindt zich aan de Plataanlaan 3 in Baarn, tegenover het politiebureau en de brandweerkazerne. Belangstellenden zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Sandra Bruijstens

Sandra Bruijstens

Wie ben je? Sandra Bruijstens, in maart 2018 gestart als steunfractielid voor de PvdA Baarn en sinds de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 ben ik raadslid en fractievoorzitter. In het dagelijks leven management assistent. Buiten kantoortijden regelmatig wandelend te vinden in de Baarnse natuurgebieden. Daar is het de laatste tijd wel veel te druk. Een betere balans

Meer over Sandra Bruijstens