Steunfractielid

Sandra Bruijstens

Sandra Bruijstens

Over Sandra Bruijstens

sandra@pvdabaarn.nl

Wie ben je: Geboren en getogen in Amsterdam en na wat omzwervingen in 2014 mijn thuis gevonden in de Baarnse schilderswijk.
Ik werk als directiesecretaresse bij een landelijke hulporganisatie in Utrecht.
Als wandelfreak vaak te vinden in de prachtige bossen en poldergebieden in de omgeving.

Wordt opgetogen van: Baarnaars hebben echt liefde voor het mooie dorp en de groene omgeving waarin ze wonen, werken en recreëren. Ik word daar heel blij van!

In de politiek door: Mijn vader was een echte PvdA-er. Onrecht en ongelijkheid in de samenleving vond hij onaanvaardbaar. Als puber heb ik mij natuurlijk flink tegen hem afgezet, maar als hij tijdens familiefeestjes te vuur en te zwaard zijn standpunten verdedigde was ik heimelijk toch wel heel trots op hem. Volwassen worden in een roerige wereld waar zaken als afschaffing van de apartheid, de val van de Berlijnse muur en LIVE AID het nieuws bepaalden, hebben zonder twijfel bijgedragen aan mijn politiek bewustzijn. De stap naar de Baarnse politiek heb ik gemaakt dankzij de bevlogen inzet van Nelleke Both (griffier) en ons raadslid Anne Slingerland om meer vrouwen actief te laten worden in de gemeentepolitiek.

Drijfveer: Baarnaars denken en doen graag mee in hun dorp. Die betrokkenheid is het beste en meest leerzame wat je kunt overkomen als je actief bent in de gemeentepolitiek.

Grootste ergernis: Roeptoeteraars die het halve verhaal vertellen en niet de moeite hebben genomen om het hele verhaal goed in beeld te krijgen c.q. te brengen. Te gemakkelijk.