Inzamelactie Voedselbank 17 december

Door Sandra Bruijstens op 13 december 2022

Komende zaterdag 17 december zamelen we weer boodschappen in bij de Jumbo supermarkt voor de Voedselbank Gooi en omstreken.

Ook dit jaar nemen we weer het initiatief voor deze actie. En dat is hard nodig! Veel inwoners voelen het flink in de portemonnee door de hoge energieprijzen en inflatie.  Het aantal Baarnse huishoudens dat voor de dagelijkse boodschappen afhankelijk is van de Voedselbank, is het afgelopen jaar gestegen van 45 naar 60.

Als PvdA ondersteunen we de Voedselbank daarom ruimhartig en dragen met deze inzamelactie concreet bij aan hun goede werk!

Ons team vrijwilligers is tijdens de inzameldag aanwezig om te vertellen aan welke producten het meest behoefte is. De afgelopen jaren is door het winkelend publiek zeer gul gegeven. Wij hopen ook dit jaar weer op een hartverwarmend resultaat.

De actie vindt plaats van 09.30 tot 15.30 uur op zaterdag 17 december a.s. bij Jumbo Den Blanken in de Laanstraat.

 

Sandra Bruijstens

Sandra Bruijstens

Wie ben je? Sandra Bruijstens, in maart 2018 gestart als steunfractielid voor de PvdA Baarn en sinds de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 ben ik raadslid en fractievoorzitter. In het dagelijks leven management assistent. Buiten kantoortijden regelmatig wandelend te vinden in de Baarnse natuurgebieden. Daar is het de laatste tijd wel veel te druk. Een betere balans

Meer over Sandra Bruijstens