Door Anne Slingerland op 2 september 2012

Ombudsteam blij met reacties bij welzijnsmarkt

Op 1 september vond in de Pekingtuin de welzijnsmarkt plaats, onderdeel van het cultureel festival. Er was veel belangstelling voor de Baarnse organisaties, clubs en verenigingen die zich daar presenteerden. Het PvdA ombudsteam  Baarn was blij met de markt en de belangstelling van bezoekers. Het ombudsteam bestaat sinds april en kon zich op deze manier bij meer Baarnaars bekend maken.

Problemen

Het ombudsteam zet zich in voor Baarnaars die een probleem hebben met instanties zoals een energieleverancier, zorginstelling of de gemeente. Het ombudsteam ondersteunt en helpt bij het vinden van een oplossing. Zo nodig kan het ombudsteam een probleem ook aankaarten bij bijvoorbeeld de wethouder, gemeenteraad, provincie of zelfs de Tweede Kamer.

Samsom

Hoewel het niet de bedoeling was om tijdens deze welzijnsmarkt campagne te voeren (dat gebeurde tegelijkertijd in de Vogelbuurt) spraken veel mensen de PvdA-ers aan over de landelijke verkiezingen. Opvallend was dat een groot aantal Baarnaars liet weten voorheen nog te twijfelen, maar door het goede optreden van Diederik Samsom nu voor de PvdA te kiezen.

Anne Slingerland

Anne Slingerland

Wie ben je: ik ben Baarnse omdat ik me hier thuis voel, ook al ben ik geboren in het Oosten van het land (Hardenberg). Ik werk als directeur bij Stichting Mentorschap en woon samen met mijn man Jan-Jelle en dochters Julia (11) en Kato (9). Wordt opgetogen van: een wandeling of fietstochtje door de bossen rond

Meer over Anne Slingerland