Steunfractielid, ombudsteam

Ton van der Linden

Ruimtelijke ordening, Financiën, Regeldruk, Kunst en Cultuur
Ton van der Linden

Over Ton van der Linden

ton@pvdabaarn.nl

Wie ben je: Ik ben in 1951 geboren in Amsterdam en sinds 1982 woonachtig in de componistenbuurt, gehuwd met Anita, werkzaam als controller in een handelsonderneming, van 2006 tot 2014 raadslid geweest en sinds 2014 steunfractielid.

Wordt opgetogen van: alle vrijwilligers in Baarn, zij zijn de smeerolie voor de maatschappij. Zonder hen staat het sociaal, cultureel en sportief leven in Baarn stil.

In de politiek door: Joop den Uyl. Ik bewonder Joop den Uyl om zijn inzet om moeilijke besluiten te verdedigen en uit te voeren, daarbij denk ik in het bijzonder aan de mijnsluitingen in Limburg in de jaren 60.

Drijfveer: Baarn is een fantastisch dorp om in te wonen en ik wil er alles aan doen, binnen mijn vermogen, om dit zo te houden voor jong en oud en arm en rijk, man en vrouw, kortom voor alle Baarnaars.

Grootste ergernis: Belastingontwijkers. Men profiteert, over de hoofden van anderen, wel van allerlei voorzieningen in onze maatschappij maar wil er zelf zo min mogelijk aan bijdragen. Een vorm van egoïsme waaraan ik mij behoorlijk stoor.

Morgen invoeren: De Brink van Baarn ook echt het centrum laten zijn door deze in het weekend autovrij te maken en natuurlijk de kermis op de Brink.