Bestuurslid

Svenja de Groot

Wie ben je: Geboren in Delft en opgegroeid in IJsselstein. Ondanks dat wij niet dichtbij woonden hebben we altijd al een hele nauwe verbinding gehad met Baarn. Ik vond het altijd extra leuk als we binnendoor terug reden, als de snelweg weer eens vast stond. Ik werk als juridische regiomedewerker voor Stichting VNB/ FNV Transport en Logistiek. Sinds 2013 woon ik in Baarn.

Wordt opgetogen van: Sporten, het liefst zo vaak mogelijk. Fietscross, Crossfit en Yoga staan hoog op de lijst. Daarnaast houd ik ontzettend van reizen en nieuwe dingen ontdekken.

In de politiek door: De politiek heeft mij altijd getrokken. Ik wil graag iets betekenen voor de mensen die het nodig hebben. Er is geen mooiere plek dan de politiek om hen op die manier te ondersteunen.

Drijfveer: Er is een grote mate van ontevredenheid over de politiek. Dat samen met de grote mate van verdeeldheid in de samenleving werkt averechts voor de politiek. Ik denk dat ik eraan kan bijdragen om de ontevredenheid in te perken. Ik wil vooral graag verbinding maken met de jongere inwoners in Baarn.

Grootste ergernis: Onrecht in combinatie met de ongelijkheid die er heerst.

Morgen invoeren:
Een gezellige week waarin vele activiteiten plaatsvinden voor alle leeftijden, ondersteund door de lokale ondernemers. Het centrum nieuw leven in blazen.