Afdelingsvoorzitter

Kees van Beukering

Kees van Beukering

Over Kees van Beukering

kees@pvdabaarn.nl

Wie ben je:  61 jaar, geboren in Den Haag. Sinds 1979 ben ik woonachtig in Baarn. Ik was destijds werkzaam als staffunctionaris in de thuiszorg. In de jaren negentig heb ik mij omgeschoold tot makelaar en sindsdien werkzaam voor een taxatiebureau. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen dochters.

Wordt opgetogen van: mensen die positief zijn over en actief zijn in hun directe leefomgeving in plaats van blijven hangen in zaken die niet naar wens verlopen. Mensen die van aanpakken weten.

In de politiek door: mijn achtergrond. Solidariteit is mij met de paplepel ingegoten. Al jaren ben ik lid van de PvdA. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd en actief geweest in bestuurlijke functies. Binnen de PvdA Baarn ben ik momenteel bestuursvoorzitter.

Drijfveer: mijn idealen, zoals, gelijke kansen, solidariteit, de sterkste schouders dragen de grootste lasten, spreiding van kennis, macht en inkomen, staan nog steeds overeind.  Mijn streven is om anderen te enthousiasmeren de samenleving vriendelijker en toleranter te maken, naar elkaar om te kijken.

Grootste ergernis: Dat er nog voedselbanken nodig zijn in onze welvarende samenleving. Het feit dat er zo weinig naar elkaar omgekeken wordt en er een grote groep eenzamen is in Nederland. Dat niet iedereen in staat is om mee te doen binnen onze maatschappij door vervoersproblemen. Dit staat de gewenste participatiesamenleving in de weg.

Morgen invoeren: Als het mogelijk zou zijn, zou ik de privatisering van de nutsbedrijven zoals openbaar vervoer, zorgverzekeringen, energiebedrijven enz. ongedaan maken.