Secretaris

Jan-Jelle de Boer

Wie ben je: Mijn naam is Jan-Jelle de Boer. Ik ben 47 jaar, geboren in Amsterdam en opgegroeid in Purmerend. Sinds 2007 woon ik samen met mijn partner in Baarn. We hebben samen 2 mooie dochters (Julia en Kato). Ik werk als controller in de publieke sector.

Wordt opgetogen van: Reizen en sporten zijn mijn grootste hobby’s. Verder geniet ik er van om met
mijn gezin leuke dingen te doen. Een mooie Feyenoord overwinning maakt mijn dag goed!

In politiek door: De sociaaldemocratie heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Mijn ouders stemden steevast op de Partij van de Arbeid. Verder heb ik me altijd al voor politiek geïnteresseerd. Sinds 2015 ben ik bestuurslid van de afdeling Baarn.

Drijfveer: Eerlijk delen en solidariteit zijn voor mij twee essentiële begrippen.
Met name om die reden voel ik me aangetrokken tot het gedachtegoed van de Partij van de Arbeid. Zeker in deze tijd, waarin rechts-liberalisme en populisme hoogtij vieren, is een krachtige PvdA wat mij betreft van groot belang.

Grootste ergernis: Directeuren en toezichthouders in de publieke sector die er (tegen een veel te hoge vergoeding) een potje van maken.

Morgen invoeren: Zaken als hypotheekrenteaftrek en kinderbijslag veel meer inkomensafhankelijk maken zodat vooral mensen met een lager inkomen hiervan profiteren.