Voorzitter

Anne Slingerland

Wie ben je: ik ben Baarnse omdat ik me hier thuis voel, ook al ben ik geboren in het Oosten van het land (Hardenberg). Ik werk als directeur bij Stichting Mentorschap en woon samen met mijn man Jan-Jelle en dochters Julia (11) en Kato (9).

Wordt opgetogen van: een wandeling of fietstochtje door de bossen rond Baarn. Ik vind het een groot voorrecht om zo tussen de bossen te wonen en geniet zowel van de gezelligheid van het dorp als van de rust in de natuur.

In de politiek door: ik vind het belangrijk om me in te zetten voor mijn eigen omgeving. Politiek is een manier om eraan bij te dragen dat Baarn een sterke gemeente blijft waar iedereen mee kan doen.

Drijfveer: ik merk dat er weinig vertrouwen in de politiek is. Ik denk dat ik eraan kan bijdragen dat vertrouwen te versterken. Ik vind dat je als politicus zichtbaar, toegankelijk en bereikbaar moet zijn. Door te luisteren en omgekeerd ook duidelijk te maken waar je mee bezig bent.

Grootste ergernis: Ik erger me enorm aan mensen die alleen maar het negatieve kunnen zien en altijd zeuren. ‘Doe er wat aan of houd erover op!’ denk  ik dan.

Morgen invoeren: Regelmatig huisbezoek aan ouderen door vrijwilligers, zodat hulp ingezet kan worden als dat nodig is en voorkomen wordt dat mensen vereenzamen.