Door Anne Slingerland op 8 oktober 2015

VIP-festival op 14 november in Amersfoort!

Kom zaterdag 14 november discussiëren, ideeën uitwisselen, brainstormen, luisteren, dansen en mensen ontmoeten tijdens de jaarlijkse VIP-dag. De Vrouwen in de PvdA organiseren dit jaar hun festival in Amersfoort. Op een bijzondere locatie vindt een divers en afwisselend festival plaats met debat, workshops en een gezellige borrel.

Festivalterrein is de wagenwerkplaats in Amersfoort. Naast het station en goed te bereiken vanuit Baarn. Te midden van dit industrieel erfgoed gaan we in gesprek over actuele thema’s zoals arbeid en zorg, eerlijke verdeling van de taken thuis, gezondheid, gelijke beloning voor gelijk werk en het (al dan niet bestaan van het) glazen plafond. Maar belangrijker is nog dat we ervaringen in en buiten de partij uitwisselen en dat we elkaar verder helpen (een new-girls-network). De middag is voor oude, nieuwe en bijna leden, volksvertegenwoordigers, bestuursleden, slapende leden en niet-PvdA’ers. Wees er bij! Zet de dag in je agenda. En geef je op, dan kunnen we je goed op de hoogte houden van het programma en praktische zaken.

Grace Tanamal (Tweede Kamerlid uit Amersfoort), Lineke van Bruggen (raadslid Amersfoort), Pauline van Viegen (statenlid Utrecht) en Lobke Zandstra (raadslid Den Haag) en Anne Slingerland (raadslid in Baarn)

Bekijk het uitnodigingsfilmpje op facebook.

En meld je aan via VIPdag2015@pvda.nl

Anne Slingerland

Anne Slingerland

Wie ben je: ik ben Baarnse omdat ik me hier thuis voel, ook al ben ik geboren in het Oosten van het land (Hardenberg). Ik werk als directeur bij Stichting Mentorschap en woon samen met mijn man Jan-Jelle en dochters Julia (11) en Kato (9). Wordt opgetogen van: een wandeling of fietstochtje door de bossen rond

Meer over Anne Slingerland