Door De redactie op 17 februari 2014

Taart voor 4000ste ontvanger tijdschrift ‘Lokaal 14’

Zaterdag 22 februari overhandigen we het laatste exemplaar van ons verkiezingstijdschrift  ‘Lokaal 14’. Het tijdschrift is in de afgelopen weken verspreid in Baarn en de laatste exemplaren worden zaterdag uitgedeeld bij de COOP aan de Krabbelaan. De ontvanger van het laatste exemplaar ontvangt een taart. Vanaf dat moment staat het magazine op www.pvdabaarn.nl, zodat iedereen die het niet in zijn brievenbus kreeg het daar nog kan lezen.

Campagneleider Mark Eijbaard: ‘Juist omdat het magazine bedoeld is voor alle inwoners van Baarn kiezen we voor overhandiging van het laatste exemplaar aan een willekeurige Baarnaar. Met het magazine willen we op een toegankelijke manier laten zien waar we voor staan. Lezers van het tijdschrift krijgen een indruk van de standpunten en lezen in Lokaal 14 interviews en artikelen over Baarn en de PvdA. Ook stellen kandidaat-raadsleden zich voor in het tijdschrift. We verwachten op deze manier meer Baarnaars te bereiken dan met een traditioneel verkiezingsprogramma. Het volledige programma kunt u natuurlijk ook lezen op www.pvdabaarn.nl

De PvdA-ers willen niet alleen via het magazine Baarnaars bereiken. Ze gaan regelmatig huis aan huis langs om buurtonderzoeken te doen. In de laatste weken voor de verkiezingen gebeurt dit iedere week. Zaterdag 22 februari gaan de PvdA-ers langs de deuren in de botenstraten van het Eemdal. Inwoners van de buurt wordt gevraagd naar hun mening over de buurt en over Baarn. Aansluitend trekken de Baarnse sociaal democraten naar de COOP aan de Prof. Krabbelaan waar vanaf ongeveer 15.00 uur de laatste magazines worden uitgedeeld en de taart wordt overhandigd naar de laatste ontvanger van een magazine.