Door Mark Eijbaard op 20 december 2013

PvdA en NBSS met sport op de Brink

Zaterdag 21 december kan er pannavoetbal gespeeld worden op de Brink en worden sporttestjes afgenomen bij de jeugd. Deze PvdA wil samen met het Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS) op die manier aandacht besteden aan het belang van sport voor de Baarnse jeugd.

Van 12 tot 15 uur zijn kinderen (en hun ouders) van harte welkom. Kinderen kunnen sporttestjes doen en voetballen op het pannaveld. Arjen Hop van NBSS: “Het belang van sporttesten is groot. Door in een vroeg stadium de juiste sport te kiezen, blijven kinderen langer deelnemen aan sport’

Ook de PvdA heeft sport hoog in het vaandel. De sociaal democraten vinden het belangrijk dat al op jonge leeftijd een goede basis wordt gelegd. De partij wil graag samen met Baarnaars nadenken over de manier waarop dat het beste kan en zal ouders en voorbijgangers daar zaterdag ook naar vragen.

De PvdA Baarn vindt het belangrijk dat sporten voor iedereen bereikbaar blijft en wil dan ook het declaratiefonds in stand houden. Gezinnen met een smallere beurs kunnen het lidmaatschap van een sportvereniging daaruit vergoed krijgen. Door daarnaast opleiding van jeugdtrainers en bestuurders aan te blijven bieden kan er in Baarn veilig en verantwoord.

Kijk ook op Facebook of de site van NBSS

Mark Eijbaard

Mark Eijbaard

Wie ben je? Mijn naam is Mark Eijbaard. Samen met mijn vrouw Carola en zoon Tijmen woon ik in Baarn. Sinds juni 2022 ben ik met veel plezier wethouder in ons prachtige dorp. Waar word je opgetogen van? De kleine dingen in het leven. Ik kan enorm genieten van een rondje op de fiets met

Meer over Mark Eijbaard