Proces Ericastraat blijft een puinhoop

Door Mark Eijbaard op 31 januari 2022

Al eerder waren wij als fractie zeer kritisch over het bestemmingsplanproces voor de bouw van betaalbare woningen aan de Ericastraat.

Die woningen bleken toch minder voordelig dan gedacht, doordat de ontwikkelaar op een slinkse manier 20.000 euro per parkeerplaats vroeg.

Afgelopen maand werd duidelijk dat de projectontwikkelaar overhoop lag met een partij die een gedeelte van het plan gekocht heeft. Daarbij zit ook een van de woningen.

Ook dit hele proces ziet er weer niet zo fraai uit. De projectontwikkelaar claimt dat het allemaal niet zo bedoeld is, maar ondertussen heeft de rechter bepaald dat de verkoop staat volgens de eisen van de eiser.

Dit hele proces fronst onze wenkbrauwen en samen met de fractie van VoorBaarn, met wie we ook eerder in dit dossier hebben opgetrokken, stellen we daarom schriftelijke vragen aan de wethouder.

Schriftelijke vragen Ericastraat

Mark Eijbaard

Mark Eijbaard

Wie ben je? Mijn naam is Mark Eijbaard. Samen met mijn vrouw Carola en zoon Tijmen woon ik in Baarn. Sinds juni 2022 ben ik met veel plezier wethouder in ons prachtige dorp. Waar word je opgetogen van? De kleine dingen in het leven. Ik kan enorm genieten van een rondje op de fiets met

Meer over Mark Eijbaard