Door De redactie op 21 februari 2017

Ed en Shridath Baarnse helden!

Ed Hut en Shridath Bhola zijn dinsdagavond 21 februari uitgeroepen tot ‘Baarnse helden’. Uit handen van fractievoorzitter Mark Eijbaard ontvingen zij een mooie bos rozen en een heerlijke chocoladetaart. Zij ontvingen deze waardering naar aanleiding van de facebookactie van de Partij van de Arbeid.

Ed en Shridath zetten zich al 15 jaar in voor het All Together Festival in de Pekingtuin, wat ook dit jaar weer plaatsvindt op 2 en 3 juni. Op facebook worden zij, naast de inzet voor hun festival, geprezen dat ze altijd voor iedereen klaar staan. Vele organisaties doen nooit tevergeefs een beroep op ze bij de op- en afbouw.
Dinsdagavond werden de heren met een smoesje naar café Zonja gelokt. Daar werden zij door de PvdA, vrienden en familie verrast met deze waardering.

Als Baarnse PvdA-ers zetten we komende weken elke week een held in het zonnetje. Met helden bedoelen wij de echte doeners die het verschil maken. Mensen die zich, zonder daar veel ophef over te maken, inzetten voor anderen: de jeugdtrainer van de voetbalclub, die inspirerende lerares of de buurvrouw die regelmatig een pannetje soep brengt bij een oudere buurtbewoner. Wilt u een held nomineren? Dat kan per mail naar bestuur@pvdabaarn.nl of via facebook of twitter.