Door Anne Slingerland op 24 mei 2017

De Nacht van de Vluchteling

Wereldwijd zijn maar liefst 65,3 miljoen mensen op de vlucht. Een onvoorstelbaar getal waar heel veel leed achter schuilt. Uit solidariteit met deze mensen loop ik in de nacht van 17/18 juni 40 kilometer, de Nacht van de Vluchteling. Stichting Vluchteling organiseert deze nacht om aandacht te vragen voor al die mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. En om geld op te halen voor hulp.

Door mij te sponsoren help je Stichting Vluchteling, die met het geld bijvoorbeeld medische zorg bieden, een (tijdelijk) dak boven het hoofd en voeding. Ik loop mee met het team van de PvdA Amsterdam. Het zal een pittige nacht zijn en een uitdaging om het te volbrengen. Ik hoop minimaal 750 euro op te halen en heel veel lieve mensen hebben al een bijdrage geleverd. Kan ik ook op jou rekenen?

Sponsoren kan op mijn persoonlijke sponsorpagina.  Meer informatie over de Nacht van de Vluchteling vind je op de website.

 

Anne Slingerland

Anne Slingerland

Wie ben je: ik ben Baarnse omdat ik me hier thuis voel, ook al ben ik geboren in het Oosten van het land (Hardenberg). Ik werk als directeur bij Stichting Mentorschap en woon samen met mijn man Jan-Jelle en dochters Julia (11) en Kato (9). Wordt opgetogen van: een wandeling of fietstochtje door de bossen rond

Meer over Anne Slingerland