Baarn in gesprek over snelheidscontroles

Door Mark Eijbaard op 17 juli 2019

Tijdens de laatste raadsvergadering heeft het college, in de personen van wethouder Vissers en burgemeester Röell, toegeegd om met het openbaar ministerie te gaan praten over het plaatsen van vaste flitspalen op locaties waar vaak te hard gereden wordt.

Naar aanleiding van de diverse snelheidsdisplays die zijn geplaatst in Baarn, heeft onze fractie de resultaten hiervan opgevraagd. Daaruit blijkt dat 30% van alle weggebruikers harder rijdt dan de maximale snelheid ter plaatse. Daarop riepen wij het college op om met het Openbaar Ministerie in gesprek te gaan over vaste flitspalen en meer mobiele (incidentele) controles.

Wij zijn zeer benieuwd naar de uitkomsten van deze gesprekken en de bereidheid van het Openbaar Ministerie om flitspalen te gaan plaatsen of mobiele controles te gaan houden.
We houden jullie op de hoogte!

Mark Eijbaard

Mark Eijbaard

Wie ben je? Mijn naam is Mark Eijbaard. Samen met mijn vrouw Carola en zoon Tijmen woon ik in Baarn. Sinds juni 2022 ben ik met veel plezier wethouder in ons prachtige dorp. Waar word je opgetogen van? De kleine dingen in het leven. Ik kan enorm genieten van een rondje op de fiets met

Meer over Mark Eijbaard