1 februari 2014, Kinderboerderij Canton | Kinderboerderij Canton

Rondleiding Kinderboerderij Canton

Zaterdag 1 februari om 15.00 uur is iedereen van harte welkom voor een speciale rondleiding bij kinderboerderij Canton. De kinderboerderij is heel actief met recycling van afval en milieu-educatie en wil dit graag aan alle Baarnaars laten zien. De kinderboerderij en de Baarnse PvdA organiseren de rondleiding. Tweede Kamerlid Lutz Jacobi doet mee aan de rondleiding en is aanwezig om met Baarnaars te spreken.

Voorafgaand aan de actie gaan we met Jacobi langs de deuren in de bloemenbuurt op de Oosterhei om met bewoners te spreken over hun buurt. In het bijzonder wordt aandacht besteed aan het milieu. We vinden het belangrijk kinderen te bewust te maken van het belang van het milieu en wat zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Dat sluit perfect aan bij de werkwijze van de kinderboerderij waar u tijdens de rondleiding over wordt geïnformeerd.

Lutz Jacobi is woordvoerster natuur, platteland, land- en tuinbouw, visserij, recreatie en Waddenzee. Haar niet-aflatende inzet voor een beter natuurbeleid heeft er voor gezorgd dat zij al twee keer werd verkozen tot groenste politica van het jaar.

De kinderboerderij is (zoals iedere zaterdag) 1 februari vanaf 13.30 geopend. Bezoekers zijn welkom en kunnen vanaf 15.00 uur ook meedoen aan de rondleiding. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie klaar.