Duurzaamheid op de Brink

Door Sandra Bruijstens op 27 januari 2018, van 10:30 tot 14:00, De Brink | De Brink

Kom je volgende week zaterdag een kopje koffie drinken bij ons?
Op zaterdag 27 januari kleurt de Brink in Baarn rood. We organiseren dan de actie: ‘Wake up call’ en nodigen je graag uit voor een kopje duurzame koffie of thee, geserveerd vanuit de hippe koffiekar van Place du Café.
Duurzaamheid is één van de vijf speerpunten in ons verkiezingsprogramma. We willen je er met de koffieactie op attent maken dat kleine veranderingen in je dagelijkse keuzes, zoals het kopen van duurzame koffie, voor het milieu grote voordelen opleveren.
Tijdens deze actie brengen we tevens duurzame initiatieven onder de aandacht die we in de afgelopen periode hebben ondersteund of geïnitieerd, zoals Operatie Steenbreek en het Baarns Klimaatakkoord. Voor inwoners die hierover meer willen weten is bij de koffieactie informatie aanwezig.

Sandra Bruijstens

Sandra Bruijstens

Wie ben je: Geboren en getogen in Amsterdam en na wat omzwervingen in 2014 mijn thuis gevonden in de Baarnse schilderswijk. Ik werk als directiesecretaresse bij een landelijke hulporganisatie in Utrecht. Als wandelfreak vaak te vinden in de prachtige bossen en poldergebieden in de omgeving. Wordt opgetogen van: Baarnaars hebben echt liefde voor het mooie dorp

Meer over Sandra Bruijstens