Door Mark Eijbaard op 29 oktober 2015

Centrum ontwikkeling met gelijke inspanning

De komende tijd gaat het college, samen met de regiegroep, aan het werk om scenario’s uit te werken voor het centrum. Dankzij een amendement wat op initiatief van de Partij van de Arbeid en Groenlinks is ingediend, worden alle drie de partijen uitgedaagd een substantiële inspanning te leveren.

Tijdens de debatvergadering had ik namens de Partij van de Arbeid al aangegeven dat het belangrijk is om duidelijke afspraken te maken tussen winkeliers, pandeigenaren en de gemeente. De ontwikkeling van ons centrum is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van deze drie partijen. Tijdens de debatraad bleek al dat meerdere partijen de Partij van de Arbeid op dit punt ondersteunden.

Tijdens de raadsvergadering was er een ruimere meerderheid (VVD/CDA/GL/PvdA/BOP/CU) voor ons amendement. Een amendement dat naast een duidelijke inspanningsverplichting voor alle partijen, ook oproept om de uitvoering al in de zomer van 2017 te beginnen en niet pas ergens in 2018.

Lees hier het amendement.

 

Mark Eijbaard

Mark Eijbaard

Wie ben je? Mijn naam is Mark Eijbaard. Samen met mijn vrouw Carola en zoon Tijmen woon ik in Baarn. Sinds juni 2022 ben ik met veel plezier wethouder in ons prachtige dorp. Waar word je opgetogen van? De kleine dingen in het leven. Ik kan enorm genieten van een rondje op de fiets met

Meer over Mark Eijbaard

Waar ben je naar op zoek?